.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, December 11, 2014

Instagram minta masukkan nombor telefon?

Hmm, 2 hari Instagram Egie tak boleh digunakan gara-gara Instagram minta masukkan nombor telefon untuk tujuan keselamatan. 

Googled jugak about it. Macam-macam jawapan mereka beri. Tapi Instagram tetap tak berfungsi. 

Memandangkan smart phone ni kita guna untuk online banking, ada gambar peribadi, ada simpanan data, password dan sebagainya, Egie tak ikut arahan pun. Ada la sikit rasa tak best sebab online business Egie ni banyak guna IG untuk tujuan perkongsian maklumat produk, testimoni dan sebagainya. 

Bimbang jugak nak masukkan nombor telefon. Takutnya benda tu virus ke apa yang boleh absorb data dalam telefon kita, tak ke bahaya tu. 

Jadi, abaikan sahaja. Rehat sekejap dari guna Instagram. Dan hari ni, selepas 2 hari, it backs to normal. Alhamdulillah. 

No comments: