.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, June 2, 2015

Nak tips kurus secara sihat tak???


Sape kenal ni??? Berbeza sangat kan transformasi within 6 months???? 

Inilah founder #SetKurusBajet




CDM @shalizaaziz and her team, tubuhkan #GengDietTDC, berusaha turunkan berat secara sihat dengan consume #setkurusbajet, kawal makan, pakai #PremiumBeautifulCorset dan bila beliau dan team dietnya berjaya, barulah kami mula jual set ni. 

Bukan main jual hentam keromo atau tiru-tiru trend teams lain. Kami guna dulu. Jadi, buat yang dah lama usaha nak kurus, tapi tak kurus-kurus, atau dah pernah makan set kurus bajet yang diberi pelbagai nama lain oleh team lain seperti #SetKempisPerut #SetBajetKurus, mungkin cara consumption anda salah. 

Jadi, jom sertai kami di #PBWondersDay event untuk mendengar sendiri tips kurus dari CDM Shaliza dan Top 12 Geng Diet GLAM 13 Jun ni. Anda berpeluang memenangi pelbagai cabutan bertuah, ada zumba jugak tau, dan healthy lunch meals. Grand prize pula berupa 1 set #PremiumBeautifulElegance. 
Wowwe sangat kan... 



Ini pula adalah beberapa testimoni Set Kurus Bajet. 





Atau boleh taip #setkurusbajet #testimoniTDC #PBWonders di facebook atau instagram anda.

Egie pun dah berjaya. Jom Egie guide korang pulak. 

Contact Egie to grab your tickets! 0139943935. Just RM25/pax. Limited seats available yawww! 

#izyanaliasdotcom #PremiumBeautifulExpert 

No comments: