.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Tuesday, July 14, 2015

Cara Kekalkan Berat Badan di Aidilfitri

Assalamualaikum. Topik penting ni di musim perayaan, kan? 


Cuba tengok ni... Hati je gentar tengok kalori kan? Tapi mulut dengan perut buat tak endah je. 

Kesannya!!!! 

Mula la ada yang masuk kereta je terus unbutton jeans. Yang perempuan pulak bukak hook kain. Perut rasa sendat ke kan... 

Ambil gambar pun sedut-sedut perut takut tersentil dalam gambar. 

Ok, mari Egie share cara nak kekalkan bentuk badan dan berat di musim perayaan. 

Pertama! 


Wajib pakai Premium Beautiful Corset. Selain cantikkan bentuk badan, PB juga membantu baju raya anda yang cantik vogey de vass tu nampak lebih terletak. No more saggy breast, tiang lampu body shape, muffin top, etc! 

Nampak kan perbezaan tanpa PB dan selepas pakai PB? 

Selain itu juga PB corset menjadi thermostat yang akan bagi signal perut dah penuh... Wahh, fizik sangat masuk bab termostat gitu... Haha! 

Lelaki pula boleh pakai Waist Nipper yang unisex tu. Juga berfungsi sama seperti Premium Beautiful. 



Kedua! 

Malam, selepas Isyak, minum la BV Alfalfa dan 2 biji Garlic Tablet untuk detox dan buang angin. Siang tadi dah makan banyakkan? 

Lagi bagus kalau detox dengan Garam Buluh Premium Drink. 

          Set Kurus Bajet Set A dan B

Ketiga! 

Kalau perut sebu sangat sebab terkejut masuk macam-macam lepas sebulan berpuasa di bulan Ramadhan, bancuh secawan Mineral Coffee panas, minum. Kemudian telan 2 biji Garlic Tablet. InsyaAllah you'll feel better. 


Sekian perkongsian tips dari Egie, your Premium Beautiful Expert. Semoga hari raya anda lebih bererti tahun ini. InsyaAllah, amin. 


Pssst! Jom jimat RM600-1400 dengan pembelian Premium Beautiful sebelum 1 Ogos. Contact Egie for further info. 


1 comment:

metware said...

ambooiiiii, elok nian blog niiii..
please visit it http://metware.blogspot.com