.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, August 20, 2015

Pendapatan Sampingan melalui Online Business

side+income+online+business+jom+tambah+income+premium+beautiful+expert

Alhamdulillah, bulan lepas bulan kemuncak pencapaian kami suami isteri dalam bisnes bersama SahajidahHaiOMarketing di bawah bimbingan penuh TheDiamondCircle team. 

Sejujurnya suami tidak berapa gemar Egie tumpu perhatian kepada bisnes pada mulanya. Tak suka tengok Egie menghadap handset, laptop layan customers, pos barang, attend class dan events.  Tapi Egie buat juga. Sambil terangkan kenapa Egie suka bisnes bersama TDC ni. Bukan sekadar cari #sideincome tapi more on kepuasan sendiri. Dalam tak suka tu suami juga yang tolong bungkuskan barang, poskan barang, teman Egie jumpa client, teman Egie ke kelas. Paling tak ternilai, sanggup jaga An Nasaie sepanjang  tempoh Egie ada aktiviti bisnes. 

Suami dah banyak tolong tu, Egie buatkan juga bisnes untuk dia skali. Dan bulan lepas, senyum-senyum dia bila bonus masuk ke akaunnya hampir RM800. Tak termasuk untung runcit. Kembang-kembang hidung dia masa call ibunya untuk memaklumkan dia telah memasukkan duit ke akaun ibunya. Kata mertua Egie, 

"Eh, hari tu dah masukkan duit. Masuk lagi? Ni baru berapa hari bulan? Dah gaji ke? Awalnya!"

Senyum-senyum suami jawab, "Bukan duit gaji, alhamdulillah bonus bisnes dah masuk. Dapat rezeki lebih sikit bulan ni."

"Oo, banyak jugak dapat buat bisnes tu ye..." 


Bukan itu sahaja, suami juga sudah berjaya mara setapak ke pangkat #SalesManager manakala Egie pula #SeniorSalesManager

Dalam ramai penjawat awam yang sedang runsing memikirkan gaji yang berselang 46hari, alhamdulillah kami merasa bonus bisnes RM1800. Belum ditambah untung runcit lagi almost RM1000++. 

Lega sangat ada side income sebagai backup. Bukan susah kerana bisnes ini adalah onlinebusiness dan dibimbing sepenuhnya oleh our team leader, CDM Shaliza Aziz. 

Dan insyaAllah 12 September nanti Egie akan naik ke pentas menerima penganugerahan bersama 2 Sales Managers Egie iaitu: 

Sales Manager Asma Shahida Ahmad
dan
Sales Manager Mohd Nazri bin Fauzi

Alhamdulillah my little team is expanding. Lucky I met the right business, right group, right leader. Tqvm to everyone involved. 

Wanna be part of our team, pm me at #0139943935. We will guide your every step. 


No comments: