.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Monday, February 22, 2016

Bengkung selepas bersalin paling selesa dan berkesan

Assalamualaikum... Hari ni nak publish entry yang dah jadi pekasam dalam draf box. 

Fuhhh, serious lama tak update blog. Punya la busy hari tahun ni sampai tak sempat update blog. Bila buka dashboard blogger, terkejut tengok last entry on November 2015. Jenuh dok refresh, rupanya memang betul itulah entry terakhir yang Egie taip. 

Itu la, Akhir tahun lepas memang busy dengan kelas PITO Sejarah. 10 jam sehari kelasnya... Fuuhh. Dah la masa tu tengah mabuk teruk. 

Dan tahun ni, pun kononnya busy. Tapi tak tinggal pun dunia business. Cuma slow down sikit sebab jadual sekolah yang padat. 

Dan hari ni 13 Mac, alhamdulillah kandungan Egie dah pun genap 34 minggu.. Baby ANKI pun dan ada nama dah. InsyaAllah. 

Jadi, hari ni Egie nak share tentang bengkung bersalin paling senang nak pakai, paling selesa dan paling berkesan. 

Bengkung apa? 

Mestilah Premium Beautiful Corset. 

Kenapa Egie kata best? Apa kelebihannya


Macamana pula kalau bersalin secara ceasarian? Jangan bimbang.... Ini testimoni pengguna-pengguna Premium Beautiful Corset yang bersalin secara C-sect. 



Bagi yang bersalin normal lebih lagi digalakkan memakai bengkung Premium Beautiful. Kenapa Egie cakap begitu? 


Senang nak pakai sendiri tanpa bantuan orang lain.... 

Tambahan pula, kami sentiasa menerima positive feedback pengguna-pengguna Premium Beautiful Corset dalam pantang akan mengalami penurunan berat badan lebih ringan dari sebelum hamil. Serious happy kan??? Wanita mana yang tak happy bila makin slim... 

Egie sendiri pun dah alaminya.... Begitu juga kawan-kawan dan clients kami... 

Ini la transformasi Egie lepas bersalinkan An Nasaie. 






Nampak kan beza berpantang dengan Premium Beautiful dan TANPA Premium Beautiful? 


Ini pula our founder of The Diamond Circle, CDM Shaliza Aziz. 


Dan tahukah anda? 

 Ha! Jadi jom pakai PB as soon as possible selepas bersalin. Kata nak kurus kan.... 

Lagipun bulan ni bulan terakhir untuk anda beli PB dengan penjimatan RM 600-1400.... Dah beberapa kali Sahajidah Hai-O Marketing extend the promotion. Tapi lepas ni takde dah. Banyak tuuu jimat RM 600-1400. Kalau harga PB anda RM2600 (*bergantung kepada saiz) tapi dengan promosi ni anda cuma perlu bayar RM2000 je... Jimat uols! 

Cara bayaran, flexible ikut kemampuan anda! 

Nak bayar CASH? Dialu-alukan... 

Tak cukup cash? Boleh bayar secara ANSURAN. Bayaran serendah RM 95 sebulan. 

Nak guna CARD CREDIT pun boleh! Untuk pengguna kad kredit Citibank, Public Bank dan Hong Leong Bank, free interest tau! Lagi JIMAT! 


Then... 


PM Egie at 013-9943935 untuk risik-risik harga, ukur saiz dan nak try sarung PB secara percuma pun boleh!!!! Tapi PB ni berhantu, once dah sarung saiz kita, rasa tak nak bukak dah... Asyik je nak tilik badan di cermin. Hidung pun kembang-kembang bangga. Haha! 

Kalau cenggini gayanya lepas sarung PB, mana tak kembang hidung kannn. Hehe... 

Jadi tunggu apa lagi? Cepat contact Egie to grab yours! 

No comments: