Wednesday, March 16, 2016

Anniversary Dinner Requested by Mak Yong Sentap

Semalam suami janji nak belanja dinner special. Biasanya kalau special ni, mesti western food. Tapi tak pe la... Mak yong yang sentap ni request nak makan nasik je... 


Lama dah tak makan Nasi Ayam Penyet Wong Solo. So ke Bangi je. Tapi air avocado asyik la habis. Rasanya baru sempat minum 3 kali je bila ke Wong Solo tu... Try air kelapa dia. Sedap. Memang ori. 

Eh, nasik order 3 pinggan sebab laki bini kelaparan. Tapi ended up masing-masing tolak tolak pinggan tambah sebab kenyang. Eii! Tamak betul. Haha! 

Dah ada anak ni, sambut anniversary camtu je la... Malam tadi pun makan sambil kawal An Nasaie. Berpeluh ayahnya nak habiskan sepinggan nasik. 

Next year, insyaAllah sambut anniversary berempat pula. Kita tunggu surprise nye. Hehe... 

By the way, love you husband. 

No comments: