Friday, March 18, 2016

Officially 30 years old

Alhamdulillah hari ni genap umur 30 tahun. Alhamdulillah dikurniakan kebahagiaan tanpa sempadan oleh Allah SWT... 

Terima kasih umi dan abah. 

Terima kasih suami dan anak-anak. 

Terima kasih keluarga. 

Terima kasih sahabat-sahabat. 

Atas semua doa dan ingatan. Semoga Allah jua melindungi dan merahmati kamu semua dunia akhirat. 

Birthday celebration simple-simple je. Kek pun suami tak beli... Nasib la... Hehe... Malas nak sentap-sentap lagi dah walaupun tadi suami belanja makan di Pizza Hut, Secret Recipe sebelah aje dengan Pizza Hut... Hehe...

Family picture. Tunggu baby ANKI keluar nanti kita ambil gambar sekeluarga bersama ye. 

Biasa la anak dan cucu cikgu... Pen wajib bawak dalam handbag. Kalau tak, putus nafas ayah mengejar sebelum makanan sampai. Hehe... 

Macam-macam dilukisnya. 

Ball. 

Kopter. 

Pantai. 

Fish.

Dalam bentuk titik je setitik untuk setiap benda. Haha! 

My all time favourite. 

Husband terpaksa order fettucine ni sebab nak share dengan Nasaie. 

And amazingly.....


Nasaie makan separuh dari portion ayah. Terkejut kami. Bapak ahh banyak makan!!! Sampai 2x tambah. 

Mujur order Super Supreme personal size pizza and 2 pieces of deli chicken wings juga. Kalau tak confirm ayahnya tak kenyang. Hehe... 

So, gitu aje la birthday celebration orang yang masuk 3 series ni... Simple-simple je. Ala, bukan nak hadiah mahal pun. Cuma nak orang tersayang ingat je. Kan. 

Biasanya untuk hari-hari istimewa ni, memang suka makan ramai-ramai. Tahun lepas lagi best.... 

Sambut birthday di kampung... Makan ramai-ramai dengan abah mama, adik beradik, tok wan, saudara mara.... Meriahhh!!! 

Bukan nak hadiah sangat pun.... Tapi kalau dapat hadiah tu, alhamdulillah... Haha! 

No comments: