.:Our Path of Life::.

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Angel and Memorial tickers

Thursday, September 7, 2017

Boleh je pakai Premium Beautiful single piece. Tapi.....

Asaalamualaikum... Selamat malam Jumat.... Semoga hari ini lebih baik dari semalam untuk kita semua...

 Egie dah buatkan artwork ni dan mak bisnes approve...

Ramai yang tanya,

"Egie, boleh tak aku nak pakai Long Girdle je?"

"Aku nak pakai Waist Nipper je, boleh?"

"Aku nak pakai Long Bra je, tak nak one full set. Boleh tak, Egie?"

Ok, so this artwork Egie buat khas untuk korang tau!


Bukan tak boleh pakai one piece of Premium Beautiful. Tak selesa tu satu hal, tapi yang paling penting, #pbcorset ni functional corset. Korset yang berfungsi untuk improve kesihatan #dalaman dan improve kecantikan #luaran korang. Badan sihat, bentuk menarik, lagi best kan?

Apa yang menjadikan PB ni #functional korset? Sebab PB adalah satu-satunya korset yang ada #farinfrared rays atau #FIR yang sangat bermanfaat untuk kesihatan kita.

Setiap piece of PB ni ada fungsi tersendiri. Nak PB bantu secara optimum, kita kena la pakai 1 full set.

Kalau pakai #single piece, dah satu hal jadi bentuk badan tak sekata macam gambar yang Egie share ni. Lagi #ngeri kan?

Psssttt, kalau beli one full set, boleh dapat penjimatan up to #RM600 tau! UNTUNG SANGAT....

Ada 3 cara bayaran.
✅ Tunai langsai
✅ Kad kredit (lump sum atau ansuran)
✅ Ansuran Aeon serendah RM 95* sebulan.


Boleh PM Egie for any inquiry ya.

No comments: