Wednesday, March 14, 2018

Tak makan demi kurus di hari perkahwinan


Tengok gambar kahwin sendiri rasa gerammmm je kenapa la tak kenal #premiumbeautiful awal-awal dulu.... 

Teringat dulu-dulu. Kalau ada majlis dan plan nak pakai baju kurung moden atau kebaya, memang makan sekadar alas perut je sehari sebelum tu. 

Hari kejadian pulak, minum air je. Takut nampak perut buncit atau kata lainnya tersentil keluar.. 😁😁
Sama sama geng dengan Egie? 

Body shape memang out terus la... 

So, buat bakal-bakal pengantin... 


Majlis kahwin dah dekat, tapi badan tak kurus lagi? Jangan risau, #premiumbeautiful kan ada... SERENDAH RM 3.20 je SEHARI... 



Alang-alang nak beli korset, baik terus beli yang berfungsi 70% untuk KESIHATAN dan 30% untuk KECANTIKAN teruskan? Korang akan dapat 100% KEYAKINAN!!! 


Ni Egie kongsikan 7 sebab kenapa bakal pengantin patut beli Premium Beautiful sebelum kahwin... Egie dah alami semua 7 masalah tu dan alhamdulillah dengan PB semua masalah tu selesai. Alhamdulillah. 

PB ada LIFETIME WARRANTY TAU? Berbaloi beli sekarang. 

Best kan kalau tak perlu SEKAT MAKAN, tak ada masalah lemak bersepah di hari bahagia? Body shape pun kemas. Baju kahwin pun terletak cantik je. 

Tunggu apa lagi? Terus PM Egie di 013-9943935

No comments: