Tuesday, May 1, 2018

Infinence Skincare untuk kulit lebih cerah, sihat dan remaja

Hai assalamualaikum... 

Excited sangat nak share tentang Infinence ni!!! Sebab Egie sendiri dah rasai perubahannya. Memang highly recommended untuk korang yang ada masalah kulit sensitif, jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata, kedutan dan sebagainya. 



#infinenceskincare ni bukan sahaja mengandungi sel tumbuhan aktif dari 
📌 Mexican Poppy
📌 Bluebird Hibiscus
📌 Damask Rose
📌 Four O'clock 
📌 Tuberose

TAPI... Ada juga sel tumbuhan Asia yang hebat-hebat belaka fungsinya untuk kulit orang Asia iaitu: 

📌 Pegaga
📌 Aloevera
📌 Timun batang
📌 Ekstrak soya
📌 Guarana
📌 Kolagen marin
📌 Ekstrak buah zaitun

Semuanya bersatu dan bertindak bersama melawan penuaan, membantu penyembuhan, memperbaharui sel kulit, melembutkan, melembapkan, menegangkan dan mencerahkan kulit wajah anda

TANPA 

✅ SD alcohol
✅ Mineral oil/silicone oil
✅ Petrolatum
✅ Sulphate surfactants (SLS/ALS/SLES/ALES etc) 
✅ DEA/MEA
✅ Parabens
✅ MIT/MICT preservatives
✅ Artificial colorants

Semua yang bahaya takde tau!!! Memang terbukti selamat.


Egie dah cuba. Ni kulit muka makyong takyah guna filter lagi dah bila nak upload gambar. Pengalaman pregnant sebelum-sebelum ni jerawat meriah betul di dagu. Besar-besar dan nonstop tau! Kulit tu kusam Allah je yang tau. Bila dah bertukar ke Infinence ni, memang puas hati sangat. Sebab  kulit Egie ni kulit sensitif.

Ni Egie share testimoni pengguna Infinence ni. 



PROMOSI MEI! 

☀️ Beli set lengkap, percuma serum bernilai RM 189

☀️ Beli trial kit JIMAT RM 50

PM Egie untuk order atau pertanyaan. 
www.wasap.my/60139943935

No comments: